Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

House of Mortal Sin (The Confessional) - Casa Păcatului de Moarte (1976)

Urmărește filmul House of Mortal Sin (The Confessional) - Casa Păcatului de Moarte (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Premieră, 1976 . Filmul online House of Mortal Sin (The Confessional) - Casa Păcatului de Moarte (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 111

Categoria: Horror, Premieră, 1976

Regizor: Pete Walker

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: David McGillivray , Pete Walker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:42

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA

IMDb: 6,5

O tânără cu probleme se duce la spovedanie la biserica locală. Din păcate, preotul frustrat sexual de care mărturisește devine obsedat de ea. La început, preotul o urmărește pe fată, dar mai târziu se descoperă că nu se va opri la nimic, inclusiv șantaj și crimă, doar pentru a se apropia de ea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: