Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Hustle - Pe urmele criminalului (1975)

Urmărește filmul Hustle - Pe urmele criminalului (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, Mister, 1975 . Filmul online Hustle - Pe urmele criminalului (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 324

Categoria: Crimă, Dramă, Mister, 1975

Regizor: Robert Aldrich

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Steve Shagan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:40

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

Epuizat, cinic, la limită, Locotenentul Phil Gaines, este un detectiv cu experientă care se trezeste atras într-un puzzle complex si tenebros care porneste de la moartea unei adolescente. Mersul investigatiei este si mai mult îngreunat de relatia cu o prostituată care este direct implicată în acest caz – unul dintre clientii ei influenti figurează pe lista principalilor suspecti..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: