Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

I limni ton stenagmon (The Lake of Sighs) - Lacul suspinelor (1959)

Urmărește filmul I limni ton stenagmon (The Lake of Sighs) - Lacul suspinelor (1959) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Istoric, Romantic, 1959 . Filmul online I limni ton stenagmon (The Lake of Sighs) - Lacul suspinelor (1959) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 195

Categoria: Dramă, Istoric, Romantic, 1959

Regizor: Grigoris Grigoriou

Data Adaugari: 05/05/2021

Scenariști: Grigoris Grigoriou

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:10

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Ioannina, la începutul secolului al XIX-lea. Întreaga Grecie este sub ocupaţie turcă. Ioannina este guvernată de fiorosul şi vulgarul Ali Paşa. Fiul cel mai mare al lui Ali Paşa, Muchtar, se îndrăgosteşte de o tânără văduvă greacă, Effrosini. Problema este că Muchtar este căsătorit cu Hanife, o femeie răzbunătoare şi foarte crudă, iar pedeapsa musulmană, conform Coranului, pentru o aventură cu un bărbat căsătorit, este moartea...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: