Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

I Live in Fear (Ikimono no kiroku) - Trăiesc cu frica / Cronica unei vietăți (1955)

Urmărește filmul I Live in Fear (Ikimono no kiroku) - Trăiesc cu frica / Cronica unei vietăți (1955) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, 1955 . Filmul online I Live in Fear (Ikimono no kiroku) - Trăiesc cu frica / Cronica unei vietăți (1955) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 71

Categoria: Dramă, 1955

Regizor: Akira Kurosawa

Data Adaugari: 30/05/2021

Scenariști: Akira Kurosawa, Shinobu Hashimoto, Fumio Hayasaka

Uploader: romanialove08

Durată Film: 01:43:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Cannes Film Festival

IMDb: 7,3

Kiichi Nakajima, un bătrân proprietar de turnătorie convins că Japonia va fi afectată de un iminent război nuclear, decide să-și mute familia în siguranță în Brazilia. Familia sa decide să-l conducă incompetent și dr. Harada, consilier al Curții Interne, încearcă să arbitreze.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: