Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

Profit every 10 minutes!

I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo) - Cei trei care au speriat Vestul (1968)

Urmărește filmul I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo) - Cei trei care au speriat Vestul (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Western, 1968 . Filmul online I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo) - Cei trei care au speriat Vestul (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 426

Categoria: Comedie, Western, 1968

Regizor: Enzo G. Castellari

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Augusto Finocchi, Vittorio Metz

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:19

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.5

In filmul One Dollar Too Many un jefuitor de banci, deghizat in preot, este fortat sa faca echipa cu un alt hot pentru a reusi sa scoata banii din banca. Insa imprejurarile ii sunt din nou nefavorabile si ajutorul sau se face nevazut cu banii. Pentru a putea pleca in urmarirea ajutorului sau necinstit si a banilor, falsul preot este iar nevoit sa se asocieze cu un jucator de carti profesionist, care castigase o parte din banii depusi la banca jefuita si este hotarat sa ii recupereze. Va reusi oare vreun membru al acestui trio bizar sa pastreze banii furati?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: