Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

I Tvillingernes tegn (In the Sign of the Gemini) - Sub semnul Gemenilor (1975)

Urmărește filmul I Tvillingernes tegn (In the Sign of the Gemini) - Sub semnul Gemenilor (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Romantic, Erotic, Premieră, 1975 . Filmul online I Tvillingernes tegn (In the Sign of the Gemini) - Sub semnul Gemenilor (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 308

Categoria: Comedie, Dramă, Romantic, Erotic, Premieră, 1975

Regizor: Werner Hedman

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Werner Hedman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:58

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.4

Este 1930 și doi producători de discuri concurează pentru a semna un mare contract cu cel mai mare cântăreț al zilei. Unul fura discul, crezând că e în geantă - fără să știe că concurentul său are un geamăn care va interveni pentru a salva ziua.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: