Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Il giorno più corto (The Shortest Day) - Ziua cea mai scurta (1963)

Urmărește filmul Il giorno più corto (The Shortest Day) - Ziua cea mai scurta (1963) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1963 . Filmul online Il giorno più corto (The Shortest Day) - Ziua cea mai scurta (1963) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 172

Categoria: Comedie, 1963

Regizor: Sergio Corbucci

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Bruno Corbucci, Giovanni Grimaldi, Giorgio Arlorio, Sandro Continenza

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:38

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

Ziua cea mai scurtă zi este un film de comedie italiană din 1962. Este o parodie a filmului de război cea mai lungă zi și stele populară Duo Ciccio Ingrassia și Franco Franchi în rolurile principale. Zeci de mulți alți actori bine-cunoscuți au acceptat să apară în filmul în rolurile Cameo gratuit, pentru a evita falimentul companiei de producție Titanus.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: