Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Illustrious Corpses (Cadaveri eccellenti) - Cadavre De Lux (1976)

Urmărește filmul Illustrious Corpses (Cadaveri eccellenti) - Cadavre De Lux (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Mister, Thriller, 1976 . Filmul online Illustrious Corpses (Cadaveri eccellenti) - Cadavre De Lux (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 110

Categoria: Crimă, Mister, Thriller, 1976

Regizor: Francesco Rosi

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Francesco Rosi, Leonardo Sciascia, Tonino Guerra, Lino Iannuzzi, Lino Jannuzzi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:23

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Gold Hugo,2 premii David di Donatello,3 premii Golden Globes Italy,5 nominalizari Silver Ribbon

IMDb: 7.4

Într-un oraș din Sicilia a fost ucis un judecător. Inspectorul de poliție Amerigo Rogas, este însărcinat să cerceteze cazul. Nu la mult timp și în alte orașe, se mai petrec câteva crime asupra altor funcționari publici de înalt rang din justiție. Rogas constată că toți acești înalți funcționari din justiție, au lucrat împreună la un caz comun în care au condamnat un farmacist la cinci ani pentru tentativă de omor. Acesta a fost acuzat de soția sa, doamna Cres, că a vrut să o ucidă amestecându-i în budincă otravă. A scăpat prin faptul că prima dată i-a dat pisicii să mănânce. După cercetări, Rogas ajunge la concluzia că farmacistul este din răzbunare autorul primelor două crime, dar următoarele crime sunt „preluate” de o organizație necunoscută, care sub această mască, vrea să scape de judecătorii incomozi.

Pentru că descoperă un conflict la nivel înalt între partidele politice, își dă întâlnire în secret cu primul secretar al Partidului Comunist, vrând sa-l informeze pe acesta despre lovitura de stat planificată. Deoarece a observat că în ultimul timp este mereu urmărit din umbră și intimidat, își ia cu el pistolul...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: