Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Ilsa: She Wolf of the SS - Ilsa: Lupoaica din SS (1975)

Urmărește filmul Ilsa: She Wolf of the SS - Ilsa: Lupoaica din SS (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Horror, Thriller, Erotic, 1975 . Filmul online Ilsa: She Wolf of the SS - Ilsa: Lupoaica din SS (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 501

Categoria: Dramă, Horror, Thriller, Erotic, 1975

Regizor: Don Edmonds

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Jonah Royston, John C.W. Saxton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:06

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Adult Video News Awards

IMDb: 5.1

Acest film este bazat pe fapte reale, Atrocitățile indicate s-au efectuat după cum au fost numite experimente medicale în lagăre de concentrare speciale în timpul celui de-al Treilea Reich – Hitler. Deși aceste crime împotriva umanității au fost reale, personajele sunt doar inspirate din personalități naziste. Si, pentru acest film, faptele s-au concentrat într-un singur loc.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: