Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Im Lauf der Zeit (Kings of the Road) – De-a lungul vremii (1976)

Urmărește filmul Im Lauf der Zeit (Kings of the Road) – De-a lungul vremii (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, 1976 . Filmul online Im Lauf der Zeit (Kings of the Road) – De-a lungul vremii (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 77

Categoria: Dramă, 1976

Regizor: Wim Wenders

Data Adaugari: 03/07/2021

Scenariști: Wim Wenders

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:48:32

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Bambi Awards,1 premiu si 1 nominalizare Cannes Film Festival,1 premiu Chicago International Film Festival

IMDb: 7.8

Într-o zi de vară, o maşină VW se îndreaptă în mare viteză spre apele fluviului Elba. Un bărbat reuşeşte să se elibereze din maşina scufundată şi se salvează la mal. Acestea sunt circumstantele în care are loc prima întâlnire dintre Bruno şi Robert care vor porni, la bordul camionului lui Bruno, într-o lungă călătorie de-a lungul graniţei germano-germane.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: