Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

India Song - Sunetul Indiei (1975)

Urmărește filmul India Song - Sunetul Indiei (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Fantastic, Romantic, 1975 . Filmul online India Song - Sunetul Indiei (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 164

Categoria: Dramă, Fantastic, Romantic, 1975

Regizor: Marguerite Duras

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Marguerite Duras

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:04

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari César Awards,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival

IMDb: 6.3

În India britanică a anilor 1930, la ambasada Franței din Calcutta, niște voci atemporale reînvie amintirea unei femei, azi disparută și înhumată în cimitirul orașului: Anne-Marie Stretter, fosta soție a ambasadorului..
Într-o seară, în timpul unei recepții la ambasadă și sub influența moleșitoare estivală a musonului, vice-consulul Franței și-a strigat iubirea sa față de Anne-Marie chiar în mijlocul recepției..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: