Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Invasion of the Body Snatchers - Invazia jefuitorilor de trupuri (1956)

Urmărește filmul Invasion of the Body Snatchers - Invazia jefuitorilor de trupuri (1956) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, SF, 1956 . Filmul online Invasion of the Body Snatchers - Invazia jefuitorilor de trupuri (1956) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 142

Categoria: Horror, SF, 1956

Regizor: Don Siegel

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Daniel Mainwaring, Richard J. Collins

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:20:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu RNational Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7.7

Invazia jefuitorilor de trupuri (titlu original Invasion of the Body Snatchers) este un film de groază științifico-fantastic din 1956 regizat de Don Siegel, cu Kevin McCarthy și Dana Wynter în rolurile principale. Daniel Mainwaring a adaptat pentru scenariu romanul Jefuitorii de trupuri scris de autorul Jack Finney în 1955.
Povestea descrie o invazie extraterestră asupra unui orășel din California. Invadatorii înlocuiesc ființele umane cu duplicate care par identice la suprafață, dar sunt lipsite de emoții sau de orice urmă de individualitate. Un medic local descoperă ceea ce se întâmplă și încearcă să-i oprească.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: