Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

It All Came True - Totul a fost adevărat (1940)

Urmărește filmul It All Came True - Totul a fost adevărat (1940) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, Dramă, 1940 . Filmul online It All Came True - Totul a fost adevărat (1940) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 138

Categoria: Comedie, Crimă, Dramă, 1940

Regizor: Lewis Seiler

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Louis Bromfield, Michael Fessier

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:46

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

Urmărit de poliţie, gangsterul Chips Maguire (Humphrey Bogart) se ascunde într-o pensiune modestă care a avut şi zile mai bune.Pensiunea este condusă de doi bătrâni. Neavând nimic mai bun de făcut, Chips se hotărăşte să transforme pensiunea într-un cluub de noapte plin de viaţă. Pentru asta va atrage un muzician şi o cântăreaţă în persoana fiicei unuia dintre proprietari.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: