Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Je tu il elle (I, You, He, She) - Eu, tu, el, ea (1976)

Urmărește filmul Je tu il elle (I, You, He, She) - Eu, tu, el, ea (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, Premieră, 1976 . Filmul online Je tu il elle (I, You, He, She) - Eu, tu, el, ea (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 123

Categoria: Dramă, Erotic, Premieră, 1976

Regizor: Chantal Akerman

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Chantal Akerman , Eric De Kuyper , Paul Paquay

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:06

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.8

Primul lungmetraj al lui Chantal Akerman, „Eu, tu, el, ea” dejoacă orice interpretare normativă, fără să facă însă apel la o narațiune labirintică sau la situații cu caracter vădit simbolic. Dimpotrivă, toate acțiunile protagonistei - interpretată chiar de cineastă - sunt de o concretețe absolută, am putea spune chiar primitivă: doarme, mănâncă, se dezbracă, se privește, are un contact uman minimal cu un șofer de camion și cu o fostă iubită, face sex.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: