Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Judex - Justițiarul (1963)

Urmărește filmul Judex - Justițiarul (1963) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, 1963 . Filmul online Judex - Justițiarul (1963) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 711

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1963

Regizor: Georges Franju

Data Adaugari: 13/11/2018

Scenariști: Jacques Champreux, Francis Lacassin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.2

Baronul Jacques de Tremeuse este atras în afaceri dubioase de partenerul său Favraux, un om fără scrupule și avid după bani. Ajuns în pragul falimentului, baronul nu mai are altă șansă și se sinucide lăsâd orfani doi copii mici, Judex și George.

Anii trec, iar Judex, care jurase că își va răzbuna tatăl, ajuns un tânăr frumos și ager la minte și în luptă, se angajează ca asistent personal al lui Favraux, sub numele de Vallieres. Maestru al deghizărilor, Judex apare și dispare precum o fantomă fără ca nimeni să bănuiască că este una și aceeași persoană. Scopul său este să-l răpească pe bancher.

La rândul său Favraux este ajutat de doi infractori mărunți, dar cu idei mărețe, care intenționează să pună mâna pe averea lui Judex. O intrigă relativ simplă dar care duce la derularea unor evenimente neprevăzute.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: