Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Urmărește filmul Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Război, Premieră, 1975 . Filmul online Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 564

Categoria: Acţiune, Aventuri, Război, Premieră, 1975

Regizor: Natuk Baytan

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Natuk Baytan, Duygu Sağıroğlu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.0

Atunci când regele este ucis, fiul şi moştenitorul său este ascuns în pădure, unde este crescut de lei. Cand este adult el foloseste puterea lui de bestie şi mâinile pe post de gheară,si se răzbuna împotriva noului rege şi armatele sale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: