Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

King of Kings - Regele regilor (1961)

Urmărește filmul King of Kings - Regele regilor (1961) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, Istoric, 1961 . Filmul online King of Kings - Regele regilor (1961) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 238

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, 1961

Regizor: Nicholas Ray

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Philip Yordan , Ray Bradbury

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:50:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boxoffice Magazine Awards

IMDb: 7.0

Cine este Isus și de ce are el un impact puternic tot ceea ce El întâlnește? El este respectat și insultat, emulat și acuzat, iubit, trădat și în cele din urmă răstignit. Cu toate acestea, faptul este că soarta teribilă nu ar fi sfârșitul poveștii.Viața lui Isus Hristos este puternic povestita în acest sens, de prindere epic inteligent cu o distributie de mii de oameni. Din producătorul de spectaculoase epice El Cid și căderea Imperiului Roman și directorul Rebel fără cauză și de 55 de zile de la Beijing vine o repovestire vie de cea mai mare poveste din lume.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: