Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'Argent de Poche (Small Change) - Bani de buzunar (1976)

Urmărește filmul L'Argent de Poche (Small Change) - Bani de buzunar (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1976 . Filmul online L'Argent de Poche (Small Change) - Bani de buzunar (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 68

Categoria: Comedie, Dramă, 1976

Regizor: François Truffaut

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: François Truffaut, Suzanne Schiffman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:21

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 premii si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare Gold Hugo,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 7.7

Nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin, pelicula reflectă viața de zi cu zi din orașul francez Thiers, văzută prin ochii copiilor. Din film nu lipsesc scenele care surprind viața de școlar și cele care pun accent pe toate șotiile pe care orice copil le face pentru a fi în centrul atenției sau pentru a face rost de bani de buzunar.
Micile evenimente din care este compusă copilăria sunt surprinse cu o măiestrie artistică ieșită din comun. Interesant este faptul că majoritatea copiilor din peliculă nu sunt actori profesioniști, iar dialogul dintre ei este atât de natural, încât pare a fi improvizat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: