Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'attentat - Atentatul (1972)

Urmărește filmul L'attentat - Atentatul (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Thriller, Premieră, 1972 . Filmul online L'attentat - Atentatul (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 322

Categoria: Thriller, Premieră, 1972

Regizor: Yves Boisset

Data Adaugari: 16/09/2020

Scenariști: Jorge Semprún, Basilio Franchina, Ben Barzman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:59

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu si o nominalizare Moscow International Film Festival

IMDb: 6.8

Numeroase acțiuni secrete au loc în lumea relațiilor internaționale, implicând servicii de informații interesate de o anumită evoluție politică. Alegerile publice, schimbările de guverne, loviturile de stat și arestările cu tam-tam sunt rezultatul confruntării diferitelor grupuri de interese multinaționale și sunt în contradicție de multe ori cu voința cetățenilor.

Thrillerul politic franco-italian ”L'attentat” este inspirat din cazul real al răpirii liderului politic marocan Mehdi Ben Barka în anul 1965 din fața unei braserii pariziene, unde urma să se întâlnească cu un jurnalist francez. Circumstanțele exacte ale răpirii sale, petrecute pe o stradă intens circulată, nu sunt elucidate nici astăzi, dar implicarea serviciilor secrete marocane și a unor agenți ai serviciilor franceze și ai Mossad-ului și probabil și ai CIA a fost intens vehiculată de presă, fără a fi dovedită. Cert este că Mehdi Ben Barka a dispărut fără urmă.

Cazul prezentat în acest film este unul fictiv, dar asemănările numeroase cu dispariția lui Ben Barka sunt izbitoare. Acțiunea este credibilă și dezvoltată profesionist, interpretările sunt convingătoare, iar starea de mister cu privire la întâmplările prezentate persistă. Cazul în sine prezintă interes prin dezvăluirea către public a modului de acțiune al serviciilor secrete internaționale, oferind o cheie către înțelegerea politicii reale la nivel înalt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: