Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'important c'est d'aimer (That Most Important Thing: Love) - Important e să iubești (1975)

Urmărește filmul L'important c'est d'aimer (That Most Important Thing: Love) - Important e să iubești (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Romantic, 1975 . Filmul online L'important c'est d'aimer (That Most Important Thing: Love) - Important e să iubești (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 118

Categoria: Dramă, Romantic, 1975

Regizor: Andrzej Żuławski

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Christopher Frank

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari César Awards,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu si 1 nominalizare Taormina International Film Festival

IMDb: 7.2

Servais Mont, un fotograf profesionist, o întalnește pe Nadine Chevalier, o frumoasă și tânără femeie, ce își câștigă existența jucand în filme erotice. Întâlnire importantă, dar nu suficientă pentru a crea o legătură reală între ei. Nadine are de asemenea un atașament profund față de soțul ei, Jacques, un clovn trist care trăiește într-o lume interioară și a cărui fantezie ascunde stresul.
Pentru a o ajuta pe tânără, Servais sponsorizează o piesă în care el primește, în secret, rolul principal.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: