Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)

Urmărește filmul L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Premieră, 1975 . Filmul online L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 298

Categoria: Comedie, Premieră, 1975

Regizor: Philippe de Broca

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Michel Audiard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:19

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu Golden Screen Germany

IMDb: 6.6

Abia ieșit din închisoare, Victor Vauthier își reia activitățile ilegale, revenind rapid la stilul său obișnuit de viață. Chiar dacă e cucerit de farmecul lui Marie-Charlotte Pontalec , asistenta socială desemnată să-l ajute în reintegrarea socială, asta nu-l împiedică să-și pregătească relaxat viitoarea lovitură: furtul unui tablou de o inestimabilă valoare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: