Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'ingenua - O Fată Naivă (1975)

Urmărește filmul L'ingenua - O Fată Naivă (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Erotic, Premieră, 1975 . Filmul online L'ingenua - O Fată Naivă (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 292

Categoria: Comedie, Erotic, Premieră, 1975

Regizor: Gianfranco Baldanello

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Giacomo Gramegna

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:10

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.2

Piero Spazin (George Ardisson) este un artist care se întâlnește cu prietenul său Luigi Beton (Daniele Vargas), un fraudator, iar cei doi se angajează într-o nouă schemă de fraudă, încercând, de asemenea, să se păcălească în același timp.
Angela (Staller), o presupusă naivă angajată a logodnicei lui Piero, Augusta (Anna Maria Pescatori), se implică accidental în planul lor și acceptă să-i însoțească în călătorie. Cu toate acestea, alăturarea lui Susy (Orchidea De Santis), un alt artist care se alatura grupului după întâlnirea cu fiul lui Luigi Rodolfo (Graziano Chiaro) face lucrurile și mai complicate.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: