Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'insegnante (The School Teacher) - Profesoara / Profa dă lecții particulare (1975)

Urmărește filmul L'insegnante (The School Teacher) - Profesoara / Profa dă lecții particulare (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Erotic, 1975 . Filmul online L'insegnante (The School Teacher) - Profesoara / Profa dă lecții particulare (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 556

Categoria: Comedie, Erotic, 1975

Regizor: Nando Cicero

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Tito Carpi, Francesco Milizia

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:51

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.1

Un sicilian onorabil, afemeiat și traficant dubios, preocupat de slabele performanțe școlare ale fiului său, angajează o tânără profesoară să-i predea acestuia cursuri suplimentare.

Băiatul, care își petrecea mai tot timpul în căutarea unor fete care să-i răcorească impulsurile sexuale, se simte irezistibil atras de frumoasa profesoară și pune la cale o modalitate de a o seduce. Convins de prieteni, el decide să se prefacă a fi gay și să solicite astfel compasiunea profesoarei pentru a-l vindeca..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: