Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L’uomo, l’orgoglio, la vendetta (Man, Pride and Vengeance) - Omul, Orgoliul, Vendetta (1967)

Urmărește filmul L’uomo, l’orgoglio, la vendetta (Man, Pride and Vengeance) - Omul, Orgoliul, Vendetta (1967) Online Subtitrat Gratis la calitate BRRip 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Romantic, 1967 . Filmul online L’uomo, l’orgoglio, la vendetta (Man, Pride and Vengeance) - Omul, Orgoliul, Vendetta (1967) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 819

Categoria: Acţiune, Dramă, Romantic, 1967

Regizor: Luigi Bazzoni

Data Adaugari: 07/11/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:52

Claritate: BRRip 1080p

Premii:

IMDb:

Jose (Franco Nero) este un soldat naiv care se lasa pacalit de Carmen, o tiganca frumoasa, dar inselatoare. Din cauza pasiunii si geloziei, Jose omoara un superior si este nevoit sa duca o viata la marginea societatii, impreuna cu satra de tigani. Ba chiar se preteaza la metodele lor de a-si asigura traiul si organizeaza un jaf la drumul mare. Isi va da insa curand seama ca orice ar face nu va reusi sa o pastreze pe Carmen alaturi de el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: