Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

La Bride sur le cou (Please, Not Now!) - Te rog, nu acum! (1961)

Urmărește filmul La Bride sur le cou (Please, Not Now!) - Te rog, nu acum! (1961) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1961 . Filmul online La Bride sur le cou (Please, Not Now!) - Te rog, nu acum! (1961) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 184

Categoria: Comedie, 1961

Regizor: Roger Vadim

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Jean Aurel , Claude Brulé , Roger Vadim

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:28

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.6

Sophie, un model tânăr care zboară, află că prietenul ei intenționează să o lase pentru o altă femeie. Sophie se hotărăște fie să-l câștige, fie să o asasineze pe rivalul său. Un doctor frumos (care se întâmplă să cadă pentru Sophie însuși) îi asistă la planul anterior, astfel încât să nu mai trebui să recurgă la acesta din urmă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: