Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La comtesse Ixe - Contesa X (1976)

Urmărește filmul La comtesse Ixe - Contesa X (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Erotic, Premieră, 1976 . Filmul online La comtesse Ixe - Contesa X (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 342

Categoria: Erotic, Premieră, 1976

Regizor: Jean Rollin

Data Adaugari: 07/07/2021

Scenariști: Jean Rollin , Jean-Pierre Bouyxou

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:20:06

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.1

Un grup de prieteni se reunesc pentru a face o petrecere, dar în pădurile de lângă castel un cleptoman se ascunde și așteaptă să ia înaintare petrecăreții. Ea se prezintă drept contesa Ixe, o doamnă pe care nimeni nu o cunoaște, dar cu o viață legendară, deoarece dansează deseori goală în fața oaspeților săi. Totuși, hoțul vrea să meargă un pic mai departe și otrăvește șampania cu un afrodisiac, astfel încât în cel mai scurt timp toți petrecăreții să fie profund implicați într-o mare orgie. Între timp, adevărata contesă Ixe ajunge pe scenă ...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: