Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La course à l'échalote (The Wild Goose Chase) - Răzbunarea țapului ispășitor (1975)

Urmărește filmul La course à l'échalote (The Wild Goose Chase) - Răzbunarea țapului ispășitor (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1975 . Filmul online La course à l'échalote (The Wild Goose Chase) - Răzbunarea țapului ispășitor (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 228

Categoria: Comedie, 1975

Regizor: Claude Zidi

Data Adaugari: 22/05/2021

Scenariști: Claude Zidi, Michel Fabre, Jean-Luc Voulfow

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:47

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Pierre este convins de directorul bancii unde lucreaza sa-i tina locul o perioada. In acest timp, un grup de travestiti duri si musculosi fura niste documente importante aflate in grija lui Pierre. Pentru a salva reputatia bancii si pentru a scapa cu fata curata, Pierre trebuie sa recupereze documentele pana ca altcineva sa observe furtul...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: