Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La Dernière Femme (The Last Woman) - Ultima femeie (1976)

Urmărește filmul La Dernière Femme (The Last Woman) - Ultima femeie (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, Premieră, 1976 . Filmul online La Dernière Femme (The Last Woman) - Ultima femeie (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 194

Categoria: Dramă, Erotic, Premieră, 1976

Regizor: Marco Ferreri

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Marco Ferreri , Rafael Azcona , Dante Matelli

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:10

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare César Awards,1 premiu si 3 nominalizari Silver Ribbon,1 nominalizare NSFC Award

IMDb: 6,6

"La dernière femme" (The Last Woman) este povestea unui barbat fericit care, dupa ce este parasit de sotie din motive feministe, incearca sa inteleaga ce-si doreste de fapt femeia moderna a lumii de azi. Gerard (Gerard Depardieu) are o slujba buna si o casa frumoasa, in care locuieste impreuna cu sotia si copilul lor. Dar, cum se intampla adeseori, aceasta idila perfecta nu va dura etern, deoarece nevasta isi face bagajele si pleaca in lume, lasindu-i si copilul de noua luni in grija. Dupa ce duce copilul la cresa, Gerard incepe sa aiba relatii intime cu sotiile colegilor lui. Desi inca nu-si revenise complet in urma acestei intamplari, el pune ochii pe Valérie (Ornella Muti), educatoarea de la cresa la care se afla fiul lui. Ea se indragosteste de Gerard, iar barbatul se gandeste sa transforme o legatura pe care o credea de-o noapte, intr-o relatie de durata. Dar nu este deloc simplu, caci el are nevoie de comunicare si afectiune, iar tot ceea ce Valérie isi doreste este sex. In vreme ce totul pare sa se prabuseasca in jurul lui, lasadu-l confuz si in imposibilitatea de a mai comunica, Gerard se afunda tot mai mult in bautura, fiind convins ca toate femeile vor, de fapt, un singur lucru: sex.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: