Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La Marge - Prostituata (1976)

Urmărește filmul La Marge - Prostituata (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, 1976 . Filmul online La Marge - Prostituata (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 225

Categoria: Dramă, Erotic, 1976

Regizor: Walerian Borowczyk

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: André Pieyre de Mandiargues , Walerian Borowczyk

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:22:45

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.5

Sigismond (Joe Dallesandro) este un om pierdut într-o ceață erotică, care îi influențază judecata. La începutul filmului, este evident că omul are o relație fizică pasională cu soția sa, cu care are un fiu. Însa in timpul unei călătorii de afaceri la Paris, el se află sub vraja unei prostituate faimoase (Sylvia Kristel) care seamănă cu soția sa.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: