Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

Profit every 10 minutes!

La poliziotta fa carriera - Poliţista Face Carieră (1976)

Urmărește filmul La poliziotta fa carriera - Poliţista Face Carieră (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Premieră, 1976 . Filmul online La poliziotta fa carriera - Poliţista Face Carieră (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 208

Categoria: Comedie, Premieră, 1976

Regizor: Michele Massimo Tarantini

Data Adaugari: 16/07/2021

Scenariști: Francesco Milizia , Marino Onorati , Michele Massimo Tarantini

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:32

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.8

O femeie curioasă este înrolată ca femeie de poliție datorită aspectelor sale care au impresionat un comisar de poliție care este vecinul ei. Ea face ravagii la examenele de admitere și în primele cazuri la care a fost repartizat, dar sfârșește cu o promovare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: