Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La principessa nuda - Prințesa goală (1976)

Urmărește filmul La principessa nuda - Prințesa goală (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, 1976 . Filmul online La principessa nuda - Prințesa goală (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 146

Categoria: Dramă, Erotic, 1976

Regizor: Cesare Canevari

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Cesare Canevari, Antonio Lucarella

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:43

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.9

Dictatorul unei tari africane fictive (Taslamia) Kaboto se pregateste sa o trimita pe frumoasa printesa Miriam Zamoto (fost model nud, sau posibil chiar implicata in industria pornografica in trecut, in prezent prim-ministru al Taslamiei) intr-o misiune diplomatica la Milano.Kaboto reusise sa-i anihileze acesteia toate impulsurile erotice pentru a o putea subordona mai usor.
Odata ajunsa la Milano printesa va avea de infruntat pe de o parte tentatiile erotice, pe de alta multimea ostila presedintelui Kaboto. Marco, un ziarist insistent, va incerca diverse mijloace pentru a o face pe printesa sa redevina ceea ce a fost in trecut, si de a-l lipsi astfel pe dictator de un aliat fidel.
Marco nu va fi insa singurul interesat de Miriam, toti oamenii politici italieni dorindu-si sa o atraga in patul lor. Acestora li se va adauga si Gladys Fogget (membra a corpului diplomatic american), dar si numerosi indivizi care mai de care mai ciudati, inclusiv un pitic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: