Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La via della droga - Strada drogurilor (1977)

Urmărește filmul La via della droga - Strada drogurilor (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Thriller, 1977 . Filmul online La via della droga - Strada drogurilor (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 245

Categoria: Acţiune, Crimă, Thriller, 1977

Regizor: Enzo G. Castellari

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: Galliano Juso , Massimo De Rita

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:51

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.6

Un polițist sub acoperire infiltrat într-un sindicat internațional al drogurilor și un agent Interpol încearcă să supraviețuiască în acest mediu cât mai mult, pentru a putea îngenunchea din interior criminalitatea. Acum, cu foarte puțin timp liber și cu spectrul morții iminente la fiecare pas, pare să fi sosit vremea bătăliei finale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: