Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Le Comte De Monte Cristo (The Story Of The Count Of Monte Cristo) - Contele De Monte Cristo (1961)

Urmărește filmul Le Comte De Monte Cristo (The Story Of The Count Of Monte Cristo) - Contele De Monte Cristo (1961) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Dramă, 1961 . Filmul online Le Comte De Monte Cristo (The Story Of The Count Of Monte Cristo) - Contele De Monte Cristo (1961) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1461

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, 1961

Regizor: Claude Autant-Lara

Data Adaugari: 15/09/2018

Scenariști: Alexandre Dumas, Jean Halain

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:08:52

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

În 1815, Edmond Dantes, tânăr ofiţer de marină pe nava Pharaon, fu pe nedrept acuzat de bonapartism şi aruncat în temniţa Chateau d’If chiar în ziua logodnei sale. Victimă a geloziei ofiţerului Fernand de Mortcerf, care-i râvnea logodnica, a trădării lacomului Caderousse, şi ambiţiei procurorului Villefort, Dantes a stat întemniţat 17 ani.
Vecinul său de celulă, abatele Faria, i-a destăinuit, înainte să moară, secretul imensei comori din insula Monte Cristo.
Dantes reuşeşte să evadeze.
Pescarul Mario îl salvează din mare şi devine însoţitorul său fidel. Amândoi descoperă comoara din insulă. Bogat şi puternic, evadatul din
fortăreaţă se gândeşte doar la pedepsirea cumplită pe care le-o va aplica celor ce i-au vrut pieirea.
Luându-şi titlul “Contele de Monte Cristo”, E. Dantes revine, fără a fi recunoscut, sub o nouă înfăţişare, să-şi înfăptuiască implacabila răzbunare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: