Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Le dos au mur (Back to the Wall) - Înapoi la Zid (1958)

Urmărește filmul Le dos au mur (Back to the Wall) - Înapoi la Zid (1958) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, 1958 . Filmul online Le dos au mur (Back to the Wall) - Înapoi la Zid (1958) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 208

Categoria: Crimă, Dramă, 1958

Regizor: Édouard Molinaro

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Frédéric Dard , Frédéric Dard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,1

Bogatul industriaș Jacques Decret află că soția lui, Gloria, are o aventura cu un actor tânăr. Pentru a se răzbuna, o bombarddează cu scrisori anonime, convingând-o că amantul i le trimite. Ajunsă în pragul disperării, femeia plănuiește să se sinucidă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: