Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Le Gitan (The Gipsy) - Ţiganul (1975)

Urmărește filmul Le Gitan (The Gipsy) - Ţiganul (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, 1975 . Filmul online Le Gitan (The Gipsy) - Ţiganul (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 249

Categoria: Crimă, Dramă, 1975

Regizor: José Giovanni

Data Adaugari: 08/05/2021

Scenariști: José Giovanni

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:14

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Filmul incepe avind pe fundal o satra in care descinde politia. Cel cautat este Hugo Sennart, un tigan care face tot felul de spargeri. Negasindu-l politia pleaca, iar Hugo va iesi din ascunzatoare multumind familiei, pentru faptul ca l-a ascuns, familie de care avea grija ajutindu-i cu bani proveniti din spargeri. In valul spargerilor ce vor urma el va sparge o banca cu ctiva acoliti. Cercul se stringe, Hugo de abia reuseste sa scape din incercuirea politiei cu ajutorul motorului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: