Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Le pacha (Pasha) - Pașa (1968)

Urmărește filmul Le pacha (Pasha) - Pașa (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, 1968 . Filmul online Le pacha (Pasha) - Pașa (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 175

Categoria: Crimă, Dramă, 1968

Regizor: Georges Lautner

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Jean Laborde, Michel Audiard, Georges Lautner, Michel Audiard, Albert Simonin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

Cu şase luni înainte de pensionare inspectorul de poliţie Joss aka le Pacha (Jean Gabin) îşi descoperă colegul mort, autorul faptei încercând fără reuşită să însceneze o sinucidere…

Comisarul de poliție Louis Joss are șase luni până la pensionare. În fața violenței, criminalității și corupției din raionul său, se simte frustrat, dar este încă plin de vigoare în ancheta poliției, în cercetarea cazului colegul său Albert Gouvion care a fost găsit împușcat. A fost precedat de un jaf cu diamante în care colegul său mort probabil a fost implicat. Albert a sprijinit gașca, al cărei șef este un criminal fără scrupule cu porecla Quinquin, trădând secrete de serviciu.

Quinquin schimbă marfa prețioasă în bani, după care ucide un complice după altul, astfel încât potențialii trădători să fie eliminați și astfel să poată singur dispune de suma capturată. Aviditatea sa de bani este de nestăpânit. Comisarul Joss contează pe ajutorul lui Nathalie, lucrătoarea clubului de noapte, care și-a pierdut după jaf atât fratele cât și iubitul. Dar și ea trebuie să plătească cu viață pentru asta. Cu toate acestea, Marcel Lurat, numele real al lui Quinquin, intră în afacerea pe care i-a propus-o Nathalie. Astfel Joss l-a ademenit într-o capcană cu o lovitură de 10 milioane...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: