Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Les Cracks (The Hotshots) - Așii (1968)

Urmărește filmul Les Cracks (The Hotshots) - Așii (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate BDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Sport, 1968 . Filmul online Les Cracks (The Hotshots) - Așii (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 475

Categoria: Comedie, Sport, 1968

Regizor: Alex Joffé

Data Adaugari: 05/01/2020

Scenariști: Alex Joffé, Gabriel Arout, Pierre Lévy-Corti, Alex Joffé

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:59

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.8

In anul 1901, Jules Duroc, a conceput o bicicleta mai eficienta decat ale contemporanilor sai. Unul dintre creditorii sai vrea si el sa profite. Jules vrea sa fuga, dar un executor judecatoresc il urmareste pe tot parcursul cursei cicliste Paris-San Remo.

Jules Auguste Duroc (Bourvil) a inventat o bicicleta cu care el spera sa convinga constructorii de ciclism sa participe la prima cursa organizata de catre cele doua state, Franta si Italia, pe traseul Paris-San Remo din 1901. Plin de datorii, Jules este vizitat de un executor judecatoresc, el intra in panica si fuge... si astfel intra in cursa fara voia lui.
Cinemagia.ro

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: