Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Maa - Făgăduiala (1976)

Urmărește filmul Maa - Făgăduiala (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Familie, Indiene, Premieră, 1976 . Filmul online Maa - Făgăduiala (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 134

Categoria: Dramă, Familie, Indiene, Premieră, 1976

Regizor: M.A. Thirumugham

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Inder Raj Anand , Sandow M.M.A. Chinnappa Devar

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:18:16

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

Vijay locuiește cu mama sa într-o casă palatială adânc în junglele din sudul Indiei, unde își câștigă existența prinzând animale pentru circuri, grădini zoologice - atât la nivel național, cât și internațional. Se întâlnește cu frumoasa Nimmi reantoarsa din SUA, ambii se îndrăgostesc unul de celălalt și vor să se căsătorească. Mama lui Vijay îi avertizează pe amândoi să nu separe animalele nou-născute de mamele lor la naștere, dar ambi refuză să asculte. Apoi se întâmplă neașteptatul, o leoaică mamă, supărată pe Vijay pentru că și-a luat puii, îl atacă și îl raneste grav.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: