Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Madame Claude (The French Woman) (1977)

Urmărește filmul Madame Claude (The French Woman) (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1977 . Filmul online Madame Claude (The French Woman) (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 181

Categoria: Comedie, Dramă, 1977

Regizor: Just Jaeckin

Data Adaugari: 13/05/2021

Scenariști: André G. Brunelin, Jacques Quoirez

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:48:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.7

Bazat pe o poveste adevarata. Madame Claude, o pariziană bine conectată cu trecutul întunecat, conduce o rețea de fete de prostituție de înaltă clasă. Își trimite fetele în orice loc din lume pentru a satisface dorințele sexuale ale bărbaților bogați și puternici. Manipularile lui Claude implică și afaceri mari și politică. Între timp, fotograful David Evans încearcă să-și șteargă propriul cazier, oferind autorităților poze cu fetele lui Claude cu clienți importanți în poziții compromițătoare. Dar bărbații puternici pot face orice pentru a-și păstra secretele …

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: