Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Man on the Roof (Mannen på taket) - Un poliţist pe acoperiş (1976)

Urmărește filmul Man on the Roof (Mannen på taket) - Un poliţist pe acoperiş (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, Premieră, 1976 . Filmul online Man on the Roof (Mannen på taket) - Un poliţist pe acoperiş (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 115

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Premieră, 1976

Regizor: Bo Widerberg

Data Adaugari: 01/07/2021

Scenariști: Maj Sjöwall , Per Wahlöö , Bo Widerberg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:53

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii Guldbagge Awards

IMDb: 7.3

Când un inspector de poliție este ucis în spital, ancheta condusă de detectivul Martin Beck descoperă rapoarte despre conduită necorespunzătoare a poliției și un posibil motiv de răzbunare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: