Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mary, Queen of Scots – Maria Stuart (1971)

Urmărește filmul Mary, Queen of Scots – Maria Stuart (1971) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, Istoric, 1971 . Filmul online Mary, Queen of Scots – Maria Stuart (1971) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 213

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, 1971

Regizor: Charles Jarrott

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: John Hale

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:08:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: 5 nominalizari OSCAR,1 premiu Special David,1 premiu Evening Standard British Film Awards,5 nominalizari Globul de Aur

IMDb: 7.2

In aceasta drama istorica, Maria Stuart, regina Scotiei trebuie sa poarte o batalie cu Regina Elizabeth I, fratele ei, James, suita de lorzi scotieni, sotul ei pentru a asigura securitatea coroanei si a mostenirii fiului ei, viitorul rege James I al Angliei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: