Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Masculin Féminin - Masculin, Feminin (1966)

Urmărește filmul Masculin Féminin - Masculin, Feminin (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Romantic, 1966 . Filmul online Masculin Féminin - Masculin, Feminin (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 110

Categoria: Dramă, Romantic, 1966

Regizor: Jean-Luc Godard

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Jean-Luc Godard , Bruce Goldstein , Guy de Maupassant

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:13

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare Top 10 Film Award,2 nominalizari Faro Island Film Festival

IMDb: 7,5

Paul, proaspat demobilizat, este in cautarea unui loc de munca si militeaza contra Razboiului din Vietnam. Paul e indragostit de Madeleine, o tanara cantareata interesata mai mult de cariera ei decat de sentimentele prietenului sau.
Paul isi gaseste de lucru la un institut de sondaj unde face o ancheta despre principalele preocupari ale francezilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: