Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Mio figlio Nerone - Fiul meu Nero (1956)

Urmărește filmul Mio figlio Nerone - Fiul meu Nero (1956) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1956 . Filmul online Mio figlio Nerone - Fiul meu Nero (1956) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 74

Categoria: Comedie, 1956

Regizor: Steno

Data Adaugari: 22/07/2021

Scenariști: Sandro Continenza,Diego Fabbri,Ugo Guerra,Rodolfo Sonego, Steno,John Tessitore

Uploader: bebe_bebita19

Durată Film: 01:26:23

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5.6

Nero este în vacanță la malul mării. Poppea, Seneca și mulți alți invitați sunt alături de el. Nero pregătește un spectacol grozav unde va fi vedeta. Când Agrippina, mama sa, ajunge cu pretorienii ei germani și decide că Nero trebuie să cucerească Marea Britanie, ea cere probleme. Multe încercări de crimă și otrăvire se vor întâmpla în ajunul marelui său spectacol.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: