Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Mio figlio Nerone (Nero's Mistress) - Fiul meu Nero (1956)

Urmărește filmul Mio figlio Nerone (Nero's Mistress) - Fiul meu Nero (1956) Online Subtitrat Gratis la calitate BDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Istoric, 1956 . Filmul online Mio figlio Nerone (Nero's Mistress) - Fiul meu Nero (1956) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 250

Categoria: Comedie, Istoric, 1956

Regizor: Steno

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Sandro Continenza, Diego Fabbri

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:23

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.6

Tânărul împărat Nero se dovedește a fi răsfățat, copilăros și incapabil să facă față guvernului Romei. Mama, dominatoarea Agrippina, și înțeleptul filozof Seneca încearcă să schimbe personalitatea împăratului, dar nimic nu poate face din Nero un regent înțelept și onorabil. Agrippina profită apoi de un eșec poetic și teatral al lui Nero de a-l ucide și de a prelua conducerea guvernului Romei. Seneca a susținut inițial femeia, dar apoi face un joc dublu și îl avertizează pe Nero despre conspirație. Agrippina, inteligentă, dă vina pe creștini și pe Seneca, care ar putea fi condamnați la moarte. Cu toate acestea, Nero i-a înșelat ușor din nou și s-a dovedit a fi măreț, iertându-i pe toți. Necazul începe la curte pentru a 11-a oară când Nero află că Seneca...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: