Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Monsieur Klein - Domnul Klein (1976)

Urmărește filmul Monsieur Klein - Domnul Klein (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, Mister, 1976 . Filmul online Monsieur Klein - Domnul Klein (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 124

Categoria: Crimă, Dramă, Mister, 1976

Regizor: Joseph Losey

Data Adaugari: 03/07/2021

Scenariști: Fernando Morandi, Franco Solinas

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:42

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes Film Festival,3 premii si 4 nominalizare César Awards,1 nominalizare SIYAD Award

IMDb: 7.6

Paris, 1942.Intr-o tara aflata sub ocupatie, afacerile lui Robert Klein infloresc. Victime ale discriminarii rasiale, multi evrei isi vand pe nimic bunurile cele mai de pret domnului Klein. Viata acestuia se scurge netulburata, pana in ziua in care el afla ca, la Paris, mai exista si alt Robert Klein, un evreu misterios, iar coincidenta de nume atrage atentia politiei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: