Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mord im Studio 9 (The Die Is Cast) - Moarte în studio (1960)

Urmărește filmul Mord im Studio 9 (The Die Is Cast) - Moarte în studio (1960) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Thriller, 1960 . Filmul online Mord im Studio 9 (The Die Is Cast) - Moarte în studio (1960) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 179

Categoria: Crimă, Thriller, 1960

Regizor: Rolf Husberg

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Kerstin Ekman, Vic Suneson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Un membru al unui serial de televiziune de mare dramă criminală este găsit ucis într-un studio TV. Scenaristul seriei TV este găsit ca prim suspect, dar își revendică nevinovăția și încearcă să-și șteargă numele. Dar cine este criminalul și care este motivul său?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: