Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Muschetarul român (1975)

Urmărește filmul Muschetarul român (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Istoric, Romanesti, 1975 . Filmul online Muschetarul român (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 394

Categoria: Aventuri, Istoric, Romanesti, 1975

Regizor: Gheorghe Vitanidis

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: Mihnea Gheorghiu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:45

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.2

Partea doua a filmului "Cantemir". Cele doua filme au realizate in paralel de aceeasi echipa. Decizia producatorilor de a imparti materialele filmate in doua filme distincte au determinat protestul unora dintre realizatori. Astfel, scenaristul Mihnea Gheorghiu s-a delimitat total de proiect imediat ce s-a luat decizia portionarii filmului in doua parti distincte pentru a se inlesni difuzarea externa autonoma.
Filmul continua seria peripetiilor lui Mihut Galateanu, la Viena, Berlin si Amsterdam pentru a readuce in tara un manuscris furat Domnitorului carturar Dimitrie Cantemir.
Desi se pastreaza cadrul de epoca (sec. XVII-lea), actiunea filmului este aproape in intregime fictiune. "Filmul ramane in mare parte doar decorativ, chiar la capitolul actiunii propriu-zise, deosebindu-se si desprinzandu-se de trunchi (filmul "Cantemir") nu numai prin semnificatii, ci si prin gradul de realizare artistica a formulei propuse" (C. Caliman).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: