Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Mutiny on the Bounty - Revolta de pe Bounty (1962)

Urmărește filmul Mutiny on the Bounty - Revolta de pe Bounty (1962) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Dragoste, Dramă, Istoric, Romantic, 1962 . Filmul online Mutiny on the Bounty - Revolta de pe Bounty (1962) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 807

Categoria: Aventuri, Dragoste, Dramă, Istoric, Romantic, 1962

Regizor: Carol Reed, Lewis Milestone

Data Adaugari: 30/09/2018

Scenariști: Charles Lederer, William L. Driscoll, Ben Hecht, Eric Ambler, Borden Chase, John Gay

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:05:28

Claritate: BluRay 720p

Premii: 7 nominalizari Oscar,1 nominalizare DGA Award,3 nominalizari Globul de Aur,1 premiu IFMCA Award,1 premiu si 1 nominalizare Golden Laurel,1 premiu Golden Reel Award,1 nominalizare American Cinema Editors

IMDb: 7.2

Vasul Bounty pleaca din Portsmouth in anul 1787. Destinatia: Tahiti. Capitanul Bligh face tot posibilul pentru ca vasul sa ajunga cat mai repede si va folosi toate mijloacele pentru a pastra disciplina. Cand ajung in Tahiti, locul acesta pare pentru intregul echipaj un adevarat Paradis pe Pamant fata de infernul prin care au trecut atunci cand erau pe vas. La intoarcerea in Anglia, ofiterul Fletcher Christian devine liderul unei revolte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: