Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Mysterious Island - Insula misterioasă (1961)

Urmărește filmul Mysterious Island - Insula misterioasă (1961) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Familie, Fantastic, SF, 1961 . Filmul online Mysterious Island - Insula misterioasă (1961) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 983

Categoria: Aventuri, Familie, Fantastic, SF, 1961

Regizor: Cy Endfield

Data Adaugari: 01/09/2018

Scenariști: John Prebble, Daniel B. Ullman, Crane Wilbur

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:45

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.8

Ecranizare a romanului lui Jules Verne, "Insula misterioasă" continuă aventurile căpitanului Nemo din "20.000 leghe sub mări".

În timpul războiului de secesiune 5 soldați evadează cu ajutorul unui balon meterologic și ajung pe o insulă din sudul Pacificului. În încercarea de a găsi o modalitate să părăsească insula pentru a se întoarce acasă, soldații află că insula este resedința căpitanului Nemo, un om de stiință celebru, dar excentric, ce dispăruse cu câțiva ani înainte la bordul unui submarin.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: