Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Niagara (1953)

Urmărește filmul Niagara (1953) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Thriller, 1953 . Filmul online Niagara (1953) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 123

Categoria: Dramă, Thriller, 1953

Regizor: Henry Hathaway

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: Charles Brackett, Richard L. Breen, Walter Reisch

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

O pelicula clasica, in care regizorul Henry Hathaway exploreaza limitele naturii umane, gelozia si instinctele criminale. Doua cupluri petrec cateva zile de vacanta intr-o cabana de langa cascada Niagara, timp in care destinele lor se intretaie dramatic. Frumoasa Rose planuieste, cu ajutorul amantului ei, sa scape de sotul extrem de gelos, dar lucrurule iau o turnura imprevizibila.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: